VR + Onderwijs: Verplaats boeken, kennis levend

VR + Onderwijs: Verplaats boeken, kennis levend

Net als meeslepende vulkaanuitbarsting, gevolgd door voedsel reizen in het lichaam, planeten rond het zonnetraject levendig vóór ons …… op één VR-klas, bewegingsboeken, kennis levend. Onlangs waren de Reporter Jiangxi VR + Educational-applicaties kazerne, voel de onderwijs hervorming rond stil gebeuren.

8 september, 0900, in Nanchang-leraren aangesloten experimentele basisschoolonderwijsgroep, een van de VR-klasse Honggutan-campus, meer dan 30 sets van apparatuur die netjes is geplaatst VR, VR-studenten dragen een bril, pak de interactieve pen op, het computerscherm dat hij begon Cursus genaamd "Red VR Education Pavilion" in.

"Rood leger verliet de weg zo veel, echt hard ah!" Volgde de oren van de inhoud van uitleg, de driedimensionale topografie maart op de weg om op te vallen, de studenten volgden de rode leger voetafdruk "over de bergen." "Dus gebruikte het rode leger wapens als deze.

"De studenten begonnen in de rotatie-interactieve pen, 360 graden flip-mauser, MA Mei-granaten en andere wapens, lijkt bij de hand te zijn.

De school behoorde een van de eerste modelschool in Nanchang VR / AR-technologie?n en nieuwe mediaprogramma’s.

Executive Vice President van High School Zu Lei Beschrijving: "Sinds VR-cursussen, het interesse van studenten in leren verbeteren, leerresultaten verbeteren.

We zijn van plan om de VR-groepscursussen in andere campussen te blijven promoten. "Een kleine VR-apparatuur, om een ??brede visie te ontwikkelen.

Reporters in een interview dat, "VR + Education" om het knelpunt van een reeks traditionele opleiding te doorbreken: het experimentgehalte onomkeerbaar, kan niet worden herhaald, maar de realiteit van het bestaan ??kan niet in detail worden waargenomen, de experimentele operatie is te gevaarlijk , niet veilig genoeg, geschiedenis, ga terug naar de scène, lesinstrumenten zijn te duur en moeilijk te bouwen, en dus kan niet worden bereikt onder natuurlijke omstandigheden.

In reactie op deze pijnpunten kan VR-technologie de scène die nauw met elkaar is gekoppeld, om meeslepend en interactief leren te bereiken, om het onderwijsproces te bevorderen, volledig geoptimaliseerd om het onderwijscurriculum te verbeteren. In de afgelopen jaren, Nanchang South Elementary School, New II, Nanchang zevenentwintig secundaire scholen, met het VR-programma een aantal nationale prijzenwedstrijd.

VR-technologie in de onderwijssector, leidde tot de transformatie en het upgraden van de educatieve filosofie. Dragon Lake in Nanchang Buitenlandse Talen School Junior High School Campussen, geschiedenis, geografie, biologie en ander ge?nteresseerd VR-programma trekt studenten aan die worden aangemoedigd om zich te registreren.

De school vice-principal vaak Qinghua vertelde verslaggevers: "VR-technologie biedt de kinderen meer openzicht, die in overeenstemming is met onze educatieve filosofie ‘Train Future Students’.

We ontwerpen momenteel taal, wiskunde, natuurkunde en chemie VR-cursus, blijven de inhoud en reikwijdte van VR-toepassingen uitbreiden. "Niet alleen is het gebied van basisonderwijs, de toepassing van VR-technologie op het gebied van beroepsonderwijs neemt ook toe. Tak in de Jiangxi Chun Industrial Co, Ltd, gespecialiseerd in weg en bruggenechniek, apotheek en ander VR-beroepsonderwijs Cursussen bezorgdheid in wegen en bruggen engineering en technologische cursussen, studenten in de VR-simulatie van de bouwplaats, de bouw van de hoofdbedding, asfalt bestrating en andere technische punten, gebarsten wegen en brugconstructie in het verleden in het verleden "hoog risico, moeilijk te zien , Moeilijk om de "andere problemen in te voeren.

"Als getuige en begunstigden achter de ontwikkeling van de Jiangxi VR-industrie, is de snelle uitbreiding van het bedrijf van het bedrijf, het is zeer erkende VR-toepassingen in de vraag naar onderwijs en industrie." Sectie Chun Industrial Co., de persoon die in Burch Liu Xiaolan heeft ge?ntroduceerd Als een lokale professional in Jiangxi AR / VR-contentontwikkelingsplatform en toepassing van high-tech ondernemingen, zijn wijsheid educatieve producten die 21 provincies (steden, districten), meer dan 1500 hogescholen en universiteiten bedekken. (Reporter You Jing) +1.