Sierlijke draaien tussen "één persoon steegje"

Sierlijke draaien tussen "één persoon steegje"

  Originele titel: de prachtige wending van "één-persoonsweg" wordt omgedraaid voor het verleden.

  Na Xue Jing is het de Rebuilt Grass City Street. Wandelen in de ruime grasstraat, een verse culturele muur langs de straat geeft mensen een goed plezier.

De ruime fitnessruimte langs de weg, schommel, taille-achterkant massager, enz. En entertainmentapparatuur.

"Wie kan eraan bedenken, hier is een smalle, gevaarlijke ‘één persoon steeg’!" Op de ochtend van 27 oktober zal de 60-jarige oude inwoner Xue Jingyu de "One Person Alley" veranderen.

  "’One Person Alley’ Dit woord, re-imago!" In Xue Jing is de Grass City Street een Noord-Zuid-richting, en er is "S" vormige kleine straat, het breedste gebied is meer dan 4 meter, de smalste is minder dan één meter. Aan beide kanten van de straat zijn er rommel in de straat, en de beveiliging is chaotisch, alleenstaande vrouwen durven alleen te passeren.

  Sinds 2018 begon Yingze Street en Youth Road een gemeenschap hier te transformeren.

Tegenwoordig is de "One Person Lane" in het verleden een 15 meter lange weg, die een microcirculatieweg is geworden in Yingze Street, Pazhou Road en Youth Road.

  Daarnaast zijn er ook drie kenmerken van culturele muren. "Integriteit culturele muur" in meer dan 50 meter, vertelt het verhaal van zes oude en schone bendes, releases "eerlijke positieve energie", "hand schilderij muur" om schoonheid te brengen aan bewoners. Dit jaar is dit jaar meer dan 100 meter lange "nationale anti-fraude publiciteitscultuurwand" toegevoegd.

Niet lang geleden was er een nieuw "Red Institute" in de straatstraat en installeerde bijna 20 straatverlichting.

  "Elke transformatie van de Gemeenschap lost de meningen van bewoners op, onze deelname en geluk is sterk verbeterd!" Zei het 71-jarige oude inwoner Wang Aimin.

  "Tot nu toe is ‘One People’s Stey’ in feite voorbij, maar de voetstappen van de mensen serveren zullen nooit stoppen." Ji Li Na, de partijsecretaris van Yingze Street Youth Road, zei.

(Reporter Hou Huichen Correspondent Lan Jiewu Yingwen / Foto).